гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бигла 50
Кариесология - Лечение и Поставяне на Пломба

Кариесът е едно от най-разпространените заболявания на зъбните тъкани. Той е резултат от лоша орална хигиена, натрупаната плака, злоупотребата с храни богати на прости захари. Засяга емайлът и дентинът на зъбите. Често остава назабелязан заради липсата на силна болка и заради появата му по скрити за невъоръженото око места (между зъбите например). Лечението в нашата дентална клиника в Лозенец, София се извършва под местна упойка и завършва най-често с възстановяване с фотополимер в едно посещение.

Поставянето на фотополимерна пломба на излекуван зъб е един от най-модерните и чести начини за завършване не лечението на кариес. Пломбата доизгражда зъба, има същия цвят и предпазва. С правилната пломба повече пациенти мога да живеят с години без да се налага повторна визита при стоматолог и подмяна. Модерните фотополимерни пломби се поставят лесно и не са болезнени. Пломбите също така са изключително здрави. 

 

Други услуги, които можете да получите включват ендодонтия (кореново лечение на зъб)

КАКВО КАЗВАТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС:
 • Имах развален зъб и няколко започващи да се развиват кариеса. Др. Колев ги хвана рано, още на редовен преглед, направихме процедурите и не съм имал повече болки.
  Димитър Петров
  пациент
 • По принцип не съм с много здрави зъби и често имам проблеми. Др. Колев си ме познава. Редовните прегледи и грижата на доктора ми спестяват ходения и разходи.
  Валя Георгиева
  пациент
 • Бях с болки и добре, че доктор Колев работи и в неделя. Отидох, прегледа ме, изчисти каквото имаше и започнахме лечение.
  Преслава
  пациент