гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бигла 50

Кореново лечение с микроскоп

06.08.2020

Ендодонтията или кореновото лечение е деликатен и понякога сложен процес. Изисква се изключителна прецизност и точност. 

Поради тази причина, световната практика все повече се насочва към използването на микроскопи за провеждането на прегледи и лечение на зъбни корени. 

Ползите от кореновото лечение с микроскоп

Очевидната полза от кореновото лечение с микроскоп е по-голямата прецизност, която се постига по няколко начина. 

Увеличение - микроскопът увеличава до 25 пъти. Така всеки детайл и част от увредената тъкан са видими. 

Позицията - чреж използването на модерни дентални микроскопи, стойката на специалиста по дентална медицина е различна, което позволява по-свободно движение и по-добра видимост. 

Безопасност - с използването на микроскопи, разстоянието между пациент и лекар е малко по-голямо отколкото при стандартната процедура. Това гарантира по-голяма безопасност и за двете страни. 

Качество - С използването на специалната технология, проблемите се решават значително по-бързо, което гарантира по-високо качество на живот на пациентите. 

В международната дентална практика се предлагат различни микроскопи за лечение на корени на зъби, но един от най-добрите съвременни модели може да бъде намерен именно в нашия кабинет в Лозенец. Микроскопът използва най-висок клас лещи и механизми за задвижване и увеличава дори повече качеството на предлаганата услуга. 

Свържете се с д-р Колев - зъболекар в Лозенец, София и запазете час за ендодонтски преглед и лечение с микроскоп още днес.